Μενού
Το καλάθι σας
Προσοχή λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών και παραγωγής σύμφωνα με τον εκτεταμένο χρόνο παράδοσης διαφοροποιείται επιπλέον + 2 εργάσιμες ημέρες. 

Μαξιλάρια για μπαμπού κάθισμα λονέτα

Μαξιλάρια για μπαμπού κάθισμα λονέτα | Mypouf.gr

Μαξιλάρια για μπαμπού από ύφασμα λονέτα. Βρείτε στο Mypouf Μαξιλάρια για μπαμπού κάθισμα λονέτα σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Επιλέγετε το σχέδιο του μαξιλαριού διαλέγετε την διάσταση που θέλετε και αν δεν υπάρχει στα προτεινόμενα η διάσταση που θές πάλι μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε.

Εμφάνιση 1 έως 16 από 34 (3 Σελ.)
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Καραβόπανο μπέζ ύφασμα
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-930
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Καραβόπανο μπέζ ύφασμα Σε κάθε διάσταση που θα επιλέξετε το ύψος είναι 9,5 εώς 16,5 cm ανάλογα την διάσταση Γέμιση : αφρολέξ Σύνθεση υφάσματος : Λονέτα ..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα γαλάζιο ύφασμα Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα γαλάζιο ύφασμα
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-942
Χρώμα: Μονόχρωμο γαλάζιο Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρόλους. Μπορεί άνετα να ραφτεί. Η Λονέτα έχει τα ποιοτικά χαρακτηρι..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα καφέ ύφασμα Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα καφέ ύφασμα
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-943
Χρώμα: Μονόχρωμο καφέ Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρόλους. Μπορεί άνετα να ραφτεί. Η Λονέτα έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστι..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα κόκκινο ύφασμα Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα κόκκινο ύφασμα
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-944
Χρώμα: Μονόχρωμο κόκκινο Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρόλους. Μπορεί άνετα να ραφτεί. Η Λονέτα έχει τα ποιοτικά χαρακτηρι..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα κροκί ύφασμα Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα κροκί ύφασμα
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-945
Χρώμα: Μονόχρωμο κροκί Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρόλους. Μπορεί άνετα να ραφτεί. Η Λονέτα έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστ..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα μαύρο ύφασμα Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα μαύρο ύφασμα
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-947
Χρώμα: Μονόχρωμο μαύρο Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρόλους. Μπορεί άνετα να ραφτεί. Η Λονέτα έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστ..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα πορτοκαλί ύφασμα Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα πορτοκαλί ύφασμα
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-948
Χρώμα: Μονόχρωμο πορτοκαλί Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρόλους. Μπορεί άνετα να ραφτεί. Η Λονέτα έχει τα ποιοτικά χαρακτη..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο Floral Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο Floral
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-949
Μαξιλάρια με κουμπιά για μπαμπού με σχέδια Σχέδιο: Floral Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρόλους. Μπορεί άνετα να ραφτεί...
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο καρώ Καφέ - Μπέζ Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο καρώ Καφέ - Μπέζ
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-950
Μαξιλάρια με κουμπιά για μπαμπού με σχέδια Σχέδιο: Καρώ Καφέ - Μπέζ Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρόλους. Μπορεί άνετα ..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο καρώ λαχανί - Μπέζ Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο καρώ λαχανί - Μπέζ
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-951
Μαξιλάρια με κουμπιά για μπαμπού με σχέδια Σχέδιο: Καρώ λαχανί - Μπέζ Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρόλους. Μπορεί άνετ..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο καρώ Μπέζ - Γκρι - Καφέ Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο καρώ Μπέζ - Γκρι - Καφέ
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-952
Μαξιλάρια με κουμπιά για μπαμπού με σχέδια Σχέδιο: Καρώ Μπέζ - Γκρι - Καφέ Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρόλους. Μπορεί..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο με ρίγες φαρδιές Μπέζ - Καφέ Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο με ρίγες φαρδιές Μπέζ - Καφέ
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-953
Μαξιλάρια με κουμπιά για μπαμπού με σχέδια Σχέδιο: Ρίγες φαρδιές Μπέζ - Καφέ Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρόλους. Μπορ..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο με ρίγες φαρδιές Μπλέ - Γαλάζιο - Μπέζ Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο με ρίγες φαρδιές Μπλέ - Γαλάζιο - Μπέζ
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-954
Μαξιλάρια με κουμπιά για μπαμπού με σχέδια Σχέδιο: Ρίγες φαρδιές Μπλέ - Γαλάζιο - Μπέζ Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρό..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο με ρίγες φαρδιές Μώβ - Σάπιο Μήλο - Λιλά Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα σχέδιο με ρίγες φαρδιές Μώβ - Σάπιο Μήλο - Λιλά
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-955
Μαξιλάρια με κουμπιά για μπαμπού με σχέδια Σχέδιο: Ρίγες φαρδιές Μώβ - Σάπιο Μήλο - Λιλά Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα ύφασμα Design Ethnic
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-956
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα ύφασμα Design Ethnic Σχέδιο: Ethnic Γέμιση:  Τρίμα αφρoλέξ Παρατηρήσεις: Το πάχος του μαξιλαριού υπολογίζεται στο εργοστάσιο σύμφωνα με το πλάτος και μήκος που θα επιλέξτε. Πληροφορίες υφάσματος: Ένα ύφασμα πασπαρτού με πολλαπλούς ρόλους. Μπορεί άνετ..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα ύφασμα καρώ πορτοκαλί
Επιθυμητές διαστάσεις
Κωδικός Προϊόντος: 442-962
Μαξιλάρι κάθισμα μπαμπού - Λονέτα ύφασμα καρώ πορτοκαλί Σε κάθ&epsil..
12.28€ 1.61€ Χωρίς ΦΠΑ:1.30€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 34 (3 Σελ.)
Mypouf.gr
5
 /
5
από
7489
 Αξιολογήσεις πελατών