Μενού
Το καλάθι σας

Τρόποι αποστολής

Εάν θέλετε να δείτε πόσο θα κοστίσει η μεταφορά για προϊόντα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, προσθέστε στο καλάθι αγορών τα προϊόντα και μετά πατήστε εμφάνιση εκτίμηση Κόστους Αποστολής & Σχετικών Φόρων μετά προσθέστε το νομό & το πιο σημαντικό τον Ταχυδρομικό Κώδικα της Περιoχής σας.
Η παράδοση των προϊόντων με Courier Speedex γίνεται εντός 1 εώς 4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα την περιοχή.
Η παράδοση των προϊόντων με μεταφορική γίνεται εντός 5 εώς 10 εργάσιμες ανάλογα την περιοχή και η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομίου, σε ορισμένους Νομούς και περιοχές μπορεί να μην εξυπηρετεί η μεταφορική και να γίνει παραλαβή από πρακτορείο μεταφορών .
Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ημέρες και οι ώρες προγραμματίζονται από τις ανάλογες μεταφορικές εώς 16:00 ώρα. Για παράδοση Σαββάτου για τις μεταφορικές και τις Courier οι χρεώσεις είναι επιπλέον 3 φόρες από το ποσό των μεταφορικών.
Εταιρίες συνεργαζόμενες :
Αποστολές στον χώρο που θα υποδείξετε
Οι αποστολές με μεταφορική αποστέλνονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία ανάλογα την περιοχή.  Εκτελούνται από αποθήκες της Χαλκίδας εφόσον έχουν παρεληφθεί από το εργοστάσιο.
Οι αποστολές με Courier αποστέλνονται με Speedex.

Οι τιμές για μεταφορική υπολογίζονται με την ογκομέτρηση με αυτοματοποίηση ανα προϊόν κατα την προσθήκη του προϊόντος.
Οι τιμές με Courier υπολογίζονται με το βάρος με αυτοματοποίηση ανα προϊόν κατα την προσθήκη του προϊόντος.

Παραλαβή από την μεταφορική της Αθήνας
Μπορείτε να παραλάβετε από την μεταφορική της Αθήνας όπου εδρεύει στην περιοχή Βοτανικό.

Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας
Μπορείτε να παραλάβετε από τις εγκαταστάσεις μας εφόσον έχει επιβεβαιωθεί από το τμήμα πωλήσεων οτι έχουν παρεληφθεί από το εργοστάσιο στις εγκαταστάσεις μας.
 
Παράδοση σε μεταφορική της επιλογή σας στην Αθήνα
Η εταιρία παραδίδει με μεταφορική της Χαλκίδα σε μεταφορική που θα υποδείξετε στην Αθήνα. Αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας και σας χρεώνει μόνο το αντίστοιχο ποσό. Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς. Παρακαλούμε αναγράψτε την μεταφορική που θέλετε να αποσταλεί στο παρακάτω πεδίο κατα την καταχώρηση της παραγγελίας.
Προσοχή στην περίπτωση μεταφορική της επιλογής σας, Τα προιόντα ταξιδεύουν προς εσάς με ευθύνη δικιά σας. Κατά την παραλαβή να γίνει έλεγχος των δεμάτων, διότι μετά την υπογραφή της φορτωτικής ουδεμία ζημιά δεν αναγνωρίζεται.