Μενού
Το καλάθι σας

Αγαπητοί μας πελάτες, όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημα, λαμβάνουν σειρά προτεραιότητας στο εργοστάσιο αλλά θα δρομολογηθούν μετά τις 22/08. Ευχαριστούμε

Όροι και Προϋποθέσεις


ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. και Προϊόντα

Η ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας της www.mypouf.gr να έχουν την καλύτερη δυνατή περιγραφή, με όσο δυνατόν μεγαλύτερη λεπτομέρεια βασιζόμενο πάντα στις περιγραφές που δίνει ο εισαγωγέας-κατασκευαστής.  Ωστόσο αν για κάποιο προϊόν ο χρήστης δεν καλύπτεται από την περιγραφή του προϊόντος, έτσι όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα, μπορεί να επικοινωνήσει με την ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε., έτσι ώστε να του λυθεί κάθε απορία. Η ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την περιγραφή των προϊόντων, χωρίς προηγουμένως να προβεί σε οποιαδήποτε ενημέρωση και τα νέα στοιχεία που αφορούν τα προϊόντα ισχύουν από τη στιγμή που θα παρουσιαστούν στην ιστοσελίδα της ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε..

Διαδικασία αγοράς

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής.

Κάνετε κλικ στο σχετικό εικονίδιο - button, προκειμένου να αγοράσετε το είδος που σας ενδιαφέρει και να το προσθέσετε στο καλάθι σας, το οποίο είναι ενιαίο για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής σας.

Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Μετά την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail (στο email που μας έχετε υποδείξει) ή / και μέσω τηλεφώνου για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Εάν δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής για μία εβδομάδα, μετά το διάστημα της οποίας αν παραμείνει άπρακτη θα ματαιώνεται αυτομάτως.

Διεκπεραίωση της παραγγελίας 

Αποδεκτές είναι οι παραγγελίες οι οποίες γίνονται από τον Ελλαδικό χώρο και κατ’ επέκταση αποστολές εμπορευμάτων γίνονται μόνο στον Ελλαδικό χώρο. Οι παραγγελίες εκτελούνται κατά την διάρκεια της ημέρας μεταξύ 09:00 έως 17:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Η παραγγελία αποστέλλεται στην διεύθυνση που ο πελάτης έχει υποδείξει με μέσα που η ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. έχει επιλέξει. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντός 10 (Δέκα) εργασίμων ημερών με κόστος το οποίο αναφέρεται στον αντίστοιχο πίνακα ενημέρωσης πελατών.

Ανωτέρα βία 

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) αδυνατούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός του προκαθορισμένου χρόνου των 10 ημερών από την λήψη της παραγγελίας σας, (με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων), θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Διαθεσιμότητα προϊόντων 

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, με αποτέλεσμα την αύξηση του χρόνου παράδοσης, η ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε.. θα ειδοποιήσει τον πελάτη για την καθυστέρηση παράδοσης του είδους. Αν κριθεί από τον πελάτη ότι η καθυστέρηση παράδοσης καθιστά την συναλλαγή ασύμφορη, τότε ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωση της παραγγελίας για το συγκεκριμένο είδος. Πιθανώς υπάρχοντα άλλα είδη στην παραγγελία παραδίδονται κανονικά.

Ακύρωση της παραγγελίας 

Παρέχεται η επιλογή ακύρωσης ολόκληρης της παραγγελίας ή μέρους αυτής, για όσο διάστημα αυτή δεν έχει ακόμα εκτελεστεί( δεν έχει εκδοθεί από την ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. ανάλογο παραστατικό αποστολής). Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί ακύρωση της παραγγελίας, πρέπει στο παραπάνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση orders@mypouf.gr

 

Πολιτική Τιμών 

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ). Η ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε.. διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Ευνόητο είναι ότι ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε κατά το χρόνο παραλαβής του, το τίμημα το οποίο αναγράφεται γι' αυτό το προϊόν κατά το χρόνο τοποθέτησης της παραγγελίας, όπως αναφέρεται λεπτομερώς κατωτέρω.

 

Προϊόντα και Τιμολόγηση

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. παρουσιάζονται με τις τιμές λιανικής τους στις οποίες περιλαμβάνεται ΦΠΑ, εκτός αν σε κάποιο προϊόν αυτό ορίζεται διαφορετικά.

Για να γίνει η ολοκλήρωση της παραγγελίας, όσον αφορά το κόστος της, θα προστίθενται στη λιανική τιμή του/των προϊόντων το εκάστοτε κόστος αποστολής ή/και συσκευασίας, για το μέγεθος του οποίου θα ενημερώνεται ο χρήστης-πελάτης πριν από την οριστική υποβολή της παραγγελίας του. Το κόστος και τα έξοδα που χρεώνονται στον πελάτη είναι αυτά που ισχύουν κατά τη στιγμή της ολοκλήρωσης της παραγγελίας του εφόσον το επιθυμεί. Η ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιεί τις τιμές των προϊόντων της, ωστόσο όμως η τροποποίηση αυτή θα αφορά τις νέες παραγγελίες και όχι αυτές που έχουν γίνει αποδεκτές (είναι δηλαδή στην κατάσταση εκκρεμή) ήδη από την ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. ή έχουν αποσταλεί.

Πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας η ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο παραστατικού που επιθυμεί να εκδοθεί δηλαδή απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Για να θεωρηθεί μια παραγγελία ότι έχει ολοκληρωθεί θα πρέπει ο πελάτης να λάβει γραπτό ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης από την ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. και να έχει πληρωθεί. Αν για οποιοδήποτε λόγο η ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. υπαναχωρήσει και δεν προβεί στην εκπλήρωση μιας παραγγελίας η μοναδική υποχρέωση που έχει απέναντι στον πελάτη είναι η επιστροφή του τιμήματος που έχει ήδη εισπραχθεί και καμιά άλλη υποχρέωση.

Παραλαβή Προϊόντων - Επιστροφές

Ο πελάτης κατά την παραλαβή του προϊόντος είναι υπεύθυνος να ελέγξει το άθικτο της συσκευασίας και την κατάσταση των προϊόντων που παρέλαβε εώς 2 εργάσιμων ημέρων για να διαπιστώσει τυχόν εμφανή προβλήματα ή ελαττώματα του προϊόντος.

Η ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. ακολουθεί μια πολιτική όσον αφορά τις επιστροφές των προϊόντων που έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας της η οποία περιγράφεται παρακάτω.

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να επιστρέψει προϊόν το οποίο παρέλαβε από εσφαλμένη αποστολή, που οφείλεται είτε στην ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. είτε στους συνεργάτες της, θα μπορεί να το επιστρέψει μόνο μέσα σε (14) δεκατέσσερις ημέρες από την παραλαβή του όπως φαίνεται από τις καταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας από την οποία το παρέλαβε. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και σε άθικτη συσκευασία. Στην περίπτωση αυτή, η ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να επιστρέψει το προϊόν χωρίς κάποια ιδιαίτερη αιτιολογία, δεν θα μπορεί από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα mypouf.gr διότι τα προϊόντα που πρόκειται να επιστραφούν έχουν ειδικές διαστάσεις που έχει επιλέξει ο πελάτης. Εαν θέλει ο πελάτης να έχει την δυνατότητα επιστροφής μπορεί να αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα mymegamarket.gr που οι διαστάσεις είναι στάνταρ.

Καμιά επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται για οποιαδήποτε προϊόν εάν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει χαλάσει η συσκευασία του. Στην περίπτωση βλάβης υπόκειται στην όποια εγγύηση του κατασκευαστή και η ευθύνη επισκευής ανήκει στον κατασκευαστή.

Στην παραπάνω κατάσταση για οτιδήποτε συμβεί στο προϊόν μέχρι την επιστροφή του στην ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε., όπως απώλεια ή καταστροφή μερική ή ολική του προϊόντος, ο πελάτης θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη και θα είναι υπεύθυνος για την αποζημίωσή του.

Προτού ο πελάτης προβεί σε οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνήσει με την ΑΦΟΙ ΚΑΦΑΝΗ Ο.Ε. προκειμένου να γνωστοποιήσει την πρόθεσή του.