προϊόν Μαξιλάρι Πλάτης Τριγωνικό πετσετέ ύφασμα μονόχρωμο μαύρο με αδιάβροχη μεμβράνη - Κατηγορία: Μαξιλάρια τριγωνικά - Φάλτσο
Η mypouf επαναπροσδιορίζει την έννοια της άνεσης και της προσαρμοστικότητας. Το προϊόν Μαξιλάρι Πλάτης Τριγωνικό πετσετέ ύφασμα μονόχρωμο μαύρο με αδιάβροχη μεμβράνη ανήκει στην εξειδικευμένη κατηγορία Μαξιλάρια τριγωνικά - Φάλτσο της mypouf, η οποία ξεχωρίζει για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την προσοχή στη λεπτομέρεια.
Απόλυτη Προσαρμογή στις Διαστάσεις Σας
Η φιλοσοφία της mypouf βασίζεται στην εξατομίκευση. Το προϊόν Μαξιλάρι Πλάτης Τριγωνικό πετσετέ ύφασμα μονόχρωμο μαύρο με αδιάβροχη μεμβράνη εντάσσεται στην γκάμα των προϊόντων μας που δημιουργούνται αποκλειστικά στις επιθυμητές διαστάσεις του δικού σας χώρου, εξασφαλίζοντας απόλυτη εργονομία και εφαρμογή.
Ποιότητα Κατασκευής για το προϊόν Μαξιλάρι Πλάτης Τριγωνικό πετσετέ ύφασμα μονόχρωμο μαύρο με αδιάβροχη μεμβράνη
Εστιάζοντας στην υψηλή αντοχή και τη χρήση επιλεγμένων πρώτων υλών, το προϊόν Μαξιλάρι Πλάτης Τριγωνικό πετσετέ ύφασμα μονόχρωμο μαύρο με αδιάβροχη μεμβράνη προσφέρει μια αξιόπιστη και λειτουργική λύση, διατηρώντας τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά αναλλοίωτα σε βάθος χρόνου.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά για το προϊόν Μαξιλάρι Πλάτης Τριγωνικό πετσετέ ύφασμα μονόχρωμο μαύρο με αδιάβροχη μεμβράνη
- Διπλής Όψεως: Ναί (Μαξιλάρια για παλέτες)
- Ύφασμα: Πετστετέ (Μαξιλάρια για παλέτες)
- Γέμιση: Αφρολέξ Μασίφ (Μαξιλάρια για παλέτες)
- Χώρα Κατασκευής: Ελλάδα (Μαξιλάρια για παλέτες)
- Καθάρισμα: Έαν επιλέξετε με φερμουάρ πλένεται στους 30 βαθμούς (Μαξιλάρια για παλέτες)
- Πάχος μαξιλαριού: 15 εκ το κάτω μέρο 10 εκ το πάνω μέρος (Αφρολέξ)
- Ποϊότητα υφάσματος: Πετστετέ (Χαρακτηριστικά)
- Χρώμα - Σχέδιο: Μονόχρωμα (Χαρακτηριστικά)
- Σύνθεση Υφάσματος: Pile: 60% COT~ Back: 40% PES (Χαρακτηριστικά)
Η Συλλογή mypouf: Custom Κατασκευές & Έτοιμα Πουφ
Στόχος μας στην mypouf είναι η απόλυτη εξειδίκευση. Για το λόγο αυτό, όλα μας τα μαξιλάρια και τα στρώματα ύπνου παράγονται μόνο κατόπιν δικών σας μέτρων σε επιθυμητές διαστάσεις. Τα μόνα έτοιμα, προκατασκευασμένα προϊόντα της συλλογής μας είναι τα διάσημα πουφ (pouf) μας. Τα πουφ έρχονται σε έτοιμα μεγέθη, γεμισμένα με παρθένα κόκκους φελιζόλ, προσφέροντας άμεση χαλάρωση και συμπληρώνοντας μοναδικά τις custom κατασκευές του χώρου σας.